• KONEC ŠKOLNÍHO ROKU - ZVLÁDLI JSME TO, JAK NEJLÉPE JSME UMĚLI

          • Vážení rodiče, vzhledem k rozvolňování opatření Covid 19, je umožněno všem žákům, aby se mohli zúčastnit společného předávání vysvědčení.

             

            Sejdeme se v úterý 30.6. v běžném čase, tj. v 7.50 hod na školním dvoře. Nejdříve se všichni společně vyfotíme, pak rozdáme vysvědčení a rozloučíme se s letošními čtvrťáky. Předpokládané ukončení v cca 9.00 hod. V tento den již jídelna pro školáky nevaří, oběd mají všichni zrušený.

             

            Žáci, kteří se vzdělávají doma, přinesou do školy zapůjčené učebnice AJ.

             

            V tento den budou  připraveny k vyzvednutí všechny věci, které zůstaly v šatně. Věci, které si neodnesete a zůstanou ve škole, budou věnovány charitě. 

             

            Připomínáme, že začala výstavba chodníku  a na cestě ke škole je omezený provoz. Doporučujeme cestu do školy autem co nejvíce omezit.

          • VÝSTAVBA NOVÉHO CHODNÍKU

          • Vážení rodiče,

            výstavba chodníku ke školám začala o týden dříve než byl původní předpoklad.

            V zájmu všech prosíme o zvýšenou ohleduplnost při dopravě na upravované cestě. Pokud nemusíte, autem nezajíždějte až ke škole. Své vozidlo ponechte na prostranství před vjezdem na cestu nebo pod kopcem ve Zvoli. V případě nezbytné nutnosti zajet až ke škole vyčkejte až stroje ze silnice zajedou ke kraji a budete mít volný průjezd.

            Děkujeme za pochopení.

          • ROZLOUČENÍ SE ŠKOLNÍM ROKEM

          • Rozloučení se školním rokem a předávání vysvědčení, kterého se mohou zúčastnit všichni žáci naší školy, se uskuteční v úterý 30.6. od 8,00 hod.