• ZÍTRA VE ŠKOLE

          • Odkaz na krátké video, které ukazuje  jak to bude od zítřka probíhat ve škole. Sice není z naší školy, ale všude to bude obdobné.

            do školy

          • ZNOVU OTVÍRÁME ŠKOLU DĚTEM

          • V pondělí 25.5. se po delší nedobrovolné přestávce opět mohou děti vrátit do školy za předpokladu, že před prvním vstupem do školy odevzdají podepsané čestné prohlášení o bezinfekčnosti.

            Žáci naší školy jsou rozděleni do dvou skupin - mladší a starší. Mladším žákům je umožněn pobyt ve škole od 7,50  do 15,00 hod, starším žákům 7,55 do 12,00 hod.

            Pro žáky ZŠ stále platí nařízení vlády o povinnosti nosit roušky (zakrytí dýchacích  cest), pokud nebudou dodrženy dvoumetrové odstupy ve vnitřním i venkovním prostoru. Další podrobné informace o organizaci pobytu dětí ve škole byly rodičům zaslány elektronickou poštou.

            Všechny se už na děti a společnou práci moc těšíme. Pedagogický sbor ZŠ

          • OTEVŘENÍ ŠKOLY

          • Vážení rodiče,

            v souladu s uvolňováním opatření v oblasti školství bude od 25. května 2020 možná osobní přítomnost žáků v naší škole. Nebude se však jednat o klasickou výuku podle rozvrhu hodin.

            MŠMT vydalo k provozu základních škol manuál k ochraně zdraví, který vymezuje podmínky provozu školy. Přítomnost ve vzdělávacích aktivitách je nepovinná a záleží na Vašem rozhodnutí.

            Provoz školy bude probíhat za zvýšených hygienických  a organizačních opatřeních

            Prosíme o závazné vyjádření vašeho zájmu, zda své dítě v období 25.5. – 30.6. 2020 do školy přihlásíte. Z důvodu organizačního zajištění s ohledem na personální a technické možnosti školy prosíme o zaslání vašeho stanoviska, prostřednictvím elektronického formuláře (formulář)  nebo  na  e-mail školy, nejpozději do 13.5. 2020

            Vzdělávání bude probíhat od 7.55.

            Žáci budou pravděpodobně rozděleni do skupin podle věku (mladší, starší), abychom mohli alespoň jedné skupině nabídnout odpolední pobyt. Tyto skupiny budou neměnné, maximální počet ve skupině je 15 dětí

            Ranní provoz školní družiny není povolen

            Cílem dopolední činnosti od 7,55 bude zajištění vzdělávání podle týdenních plánů, využívaných při stále probíhajícím vzdělávání na dálku, do 11,30 hod pro mladší děti, do 13,00 hod pro starší děti.

            Odpolední pobyt bude probíhat v neměnné skupině mladších dětí ve stejném složení jako dopoledne s cílem zajištění zájmového vzdělávání do 15 hod.

            Mimoškolní aktivity (kroužky) probíhat nebudou

            Konzumace oběda ve školní jídelně z prostorových důvodů jídelny nebude možná. Žáci se budou moci přihlásit k odběru studeného obědového balíčku (v ceně oběda) nebo si přinesou svou polední svačinu. V případě nízkého počtu celkově přihlášených dětí nevylučujeme možnost teplých obědů.

            Každý žák bude potřebovat na den 2 roušky a sáček na jejich uložení

            Při prvním vstupu do školy musí žáci odevzdat čestné prohlášení ohledně rizikových skupin (viz příloha)

            Žáka nelze zařadit do školní skupiny později než 25.5. 2020

            Podrobnější informace o organizaci vzdělávání ve školních skupinách obdržíte do 20.5. 2020.

            Zde uvedené informace vycházejí z platných nařízení vlády ČR k dnešnímu dni, pokud budou tyto v průběhu doby měněny, budou se měnit i naše informace.

            Předem děkujeme za zaslání vašeho stanoviska do výše uvedeného termínu

            Za pedagogický sbor M. Nováková