• Pololetní vysvědčení v duchu Harryho Pottera

          • Pokud znáte příběh mladého čaroděje Harryho Pottera, určitě víte, co jsou Fred a George Wiesleyovi zač. Schovali nám vysvědčení a my jsme museli řešením úkolů získávat indicie k jeho nalezení. Bylo to náročné, ale nakonec jsme to společně zvládli.

          • POLOLETNÍ VYSVĚDČENÍ

          • Vážení rodiče,

            blíží se konec prvního pololetí a s ním i vysvědčení ve čtvrtek 31.1. Konec vyučování podle běžného rozvrhu  (1. a 3. roč v 11,30 hod, 2. a 4. roč. ve 12.35 hod).

            Děti obdrží pouze výpis z vysvědčení, který je tištěn na běžném papíře. Ten se do školy nevrací. Na konci školního roku dostanou vysvědčení za obě pololetí.

            Rodiče dětí z prvního ročníku se mohou přijít do školy na předávání vysvědčení podívat v cca 10.45 hod.

            V pátek 1.2. jsou jednodenní pololetní prázdniny.

          • Knihy spisovatelky Jitky Vítové za zvýhodněnou cenu pro naši školu

          • Ve čtvrtek 17. 1. 2019 děti velmi bavila beseda s paní spisovatelkou Jitkou Vítovou. Seznámily se s tím, jak vznikají dětské knížky a paní spisovatelka jim představila své příběhy o holčičce Květušce. Její knihy je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu.

             

            O Květušce a tesaříkovi (1. díl) 169,- Kč

            Květuška hledá tesaříka (2. díl) 169,- Kč

            Květuška se vrací (3. díl) 169,- Kč

            Úsměvné starosti vrabce Kašpara 149,- Kč

            Výlet myšky Toničky 149,- Kč

            Život u rybníka 149,- Kč

             

            Více informací o knížkách najdete na www.thovtknihy.net

             

            Knihu je možné objednat a zaplatit u paní učitelky. Knihy budou připraveny na konci měsíce ledna (cca 26. 1. 2019), kdy je paní spisovatelka přiveze. Knihu je možné si osobně prohlédnout i ve školní družině i ve škole.

          • ZMĚNA V ROZVRHU PRO 2. ROČNÍK

          • Z organizačních důvodů ve ŠJ dochází ke změně v rozvrhu od 22.1. V úterý budou žáci 2. ročníku  končit vyučování v 11.40 hod, ve čtvrtek ve 12.35 hod. Děkujeme za pochopení. 

          • ZÁVĚR LYŽAŘSKÉHO KURZU

          • Vážení rodiče, dovolte mi Vám, Vašim dětem i paní učitelkám poděkovat za to, že jste podpořili účast všech malých lyžařů a lyžařek na Medvědově lyžařské akademii.

            Na pátečním slavnostním zakončení jste mohli vidět, co všechno Vaše dítka za pár vyučovacích hodin zvládla. Ať už se jim podařilo udělat větší či menší pokrok, jisté je, že jsme si to společně všichni moc hezky užili. Pro mnohé děti to bylo vůbec první setkání s lyžemi a touto formou pohybu. Věříme, že děti strávili se svými kamarády pěkný týden na horách a budou na lyžování a hory rády vzpomínat a my se budeme těšit, že se příště uvidíme na horách s celou vaší rodinou. Uvítáme jakékoliv vaše postřehy a připomínky, tak abychom se v naší práci mohli neustále zlepšovat a posouvat k vaší stoprocentní spokojenosti. Věřte, že nás vždy potěší, když se můžeme s dětmi setkat znovu na horách např. při individuální výuce nebo skupinové výuce v některém z našich středisek (Ski areál Sedloňov nebo Ski areál Hartman v Olešnici v O.h.).

            Děkujeme za spolupráci, za podporu Vašich dětí při výuce lyžování a budeme se těšit na shledání třeba na horách nebo v našem obchodě Snowbear v Hradci Králové. Nezahálíme ani v létě, kdy trávíme čas s dětmi na příměstském a pobytovém táboře. Chcete-li sledovat novinky a aktuální dění od nás, potěší nás, pokud se k nám přidáte i na našem facebookovém profilu Snowbear.cz. https://www.facebook.com/Snowbear.cz/

            Za kolektiv instruktorů Snowbear Petra Karlíková

          • KONZULTAČNÍ ODPOLEDNE

          •  Připomínáme, že tento čtvrtek se konají konzultační hodiny pro rodiče.Tentokrát asi většinou bez účasti dětí, které si v tu dobu budou užívat pobyt na horách.

          • POKYNY K LYŽAŘSKÉMU KURZU

          •  

            Výuka bude každý den probíhat 4 vyučovací hodiny ve všech ročnících, odpolední výuka i kroužky odpadají. Žáci 3. a 4. ročníku nebudou mít hodiny TV, budou nahrazeny jinými předměty.

            Odjezd od školy v 12,00 hodin, odhadovaný návrat v cca 16,00 - 16,30 hod.

            V pondělí žáci přijdou s aktovkou, batůžkem, oblečením na lyže, případně s lyžařskou výstrojí, která zůstane do pátku v lyžařském areálu – nutné podepsat.  V aktovce budou všechny učebnice a pracovní sešity. Vzhledem k tomu, že v tomto týdnu nebudou žáci dostávat domácí úkoly, může aktovka zůstat celý týden ve škole. V batůžku (každý den) budou 2 svačiny, jedna dopolední – klasicky během vyučování, druhá odpolední – v průběhu lyžařského výcviku a pití.

            Doporučujeme oblečení na lyže dát do další tašky, děti budou celé dopoledne ve škole a v lyžařském by jim mohlo být teplo. Po obědě budou mít časový prostor, aby se mohly převléknout.